Kwaliteit
Lari-koek is niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen tussen de weergave van de kleur op je PC-scherm en de kleur van het gekozen artikel. Afbeelding: Doordat alle artikelen handgemaakt zijn, is een minimale afwijking van het voorbeeld zoals deze wordt getoond op www.lari-koek.nl niet uit te sluiten.
 
Zoek je eigen kleuren uit!
Zit je favoriete artikel of kleurcombinatie er niet bij? Uiteraard is het ook mogelijk door Lari-koek je eigen ontwerp te laten maken (meerkosten in overleg afhankelijk van gewenst artikel).
 
Betaling door particulieren
Betaling geschiedt voorafgaand aan de levering op rekening. De maximale levertijd van de artikelen geldt vanaf de dag dat de betaling op rekening t.n.v. Lari-Koek te Wapenveld is bijgeschreven. Lari-Koek is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging van het betalingsverkeer door de (Post)bank.
 
Betaling zakelijk
Betalingstermijn: binnen 30 dagen na ontvangst bestelling. De besteller ontvangt de factuur per post.
 
Levertijd particulier
Na ontvangst van de betaling worden de artikelen gemaakt en via TNT-post verzonden. Levertijd is voor de meeste artikelen 5 werkdagen. Met uitzondering van de badcapes, boxkleden, patchworkartikelen en gebreid dekentje, die worden binnen 10 werkdagen verstuurd.
 
Levertijd zakelijk
De levertijd is maximaal een week na het plaatsen van de zakelijke bestelling tot een maximum van 5 artikelen. Bij 6 of meer artikelen zal Lari-Koek contact opnemen voor het maken van een afspraak over de aflevertermijn.
 
Aflevering
Het artikel wordt in een aircraft-envelop verzonden. Deze is voorzien van zogenaamd 'bubbeltjesplastic' waardoor de artikelen goed zijn beschermd. De envelop past door het standaard formaat brievenbus zoals dit in de richtlijnen van TNT-post is vastgesteld. Indien het artikel/ artikelen niet door het standaard formaat brievenbus past, wordt er gebruik gemaakt van de Pakketdienst van TNT-Post. Het pakketje dient persoonlijk te worden ontvangen of afgehaald te worden op het dichtstbijzijnde postkantoor. Lari-Koek is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan het artikel indien deze is toegebracht tijdens verzending door TNT-Post. Hiervoor gelden de algemene bepalingen van TNT-Post.
 
Verzendkosten
De verzendkosten van uw bestelling zijn gebaseerd of de goederen wel of niet door de brievenbus passen.
Is dat het geval, wordt het als brievenbuspost verstuurd met een tarief van € 2,20.
Past het niet door de brievenbus, dan wordt het pakketpost met een tarief van € 6,75