Zak voor de Maxi-cosi
tndsc00030.jpg

 Handige zak voor de maxi-cosi.Deze zak is speciaal voor baby,s van 0 t/m 3 a 4 maanden.

 De zak is gemaakt van zachte fleece en sluit met klitteband.

 Door de uitsparing voor de voetjes is het makkelijk de gordel vast te maken.

 In twee kleuren leverbaar en wasbaar op 30 graden.

  € 25,00    WD014

 
Omschrijving Babywikkeldoeken
HPIM3221.JPG

Vrolijke handgemaakte baby wikkeldoek , die gemaakt is van vrolijke luxe kinderstoffen die goed te wassen zijn, en door eigen ontwerp een uniek stuk is. De doek is gemaakt een zachte fleece, waardoor hij als deken te gebruiken is. Door aan een koord te trekken kun je een capuchon maken die om het hoofdje van je baby past. De baby wikkeldoek is te gebruiken om de baby in te laten slapen of om in de wandelwagen te leggen. Ook ideaal voor in de box of als speelkleed als je op reis bent. Onderweg kun je de baby, gewikkeld in de doek, voeden zonder dat het zichtbaar is voor anderen. De doek is in verschillende kleuren te verkijgen. Hier links staan enkele kleuren afgebeeld, klik op lees meer voor alle kleuren!

Lees meer...
 
Wikkeldoek in roze met limegroen
HPIM3218.JPG

De doek is gemaakt van zachte fleece, waardoor hij ook als deken te gebruiken is. Door aan een koord te trekken kun je een capuchon maken die om het hoofdje van de baby past.
De wikkeldoek is te gebruiken om de baby in te laten slapen of om in de kinderwagen te leggen. Ook ideaal voor in de box of als speelkleed als je op reis bent. Onderweg kun je de baby, gewikkeld in de doek, voeden zonder dat het zichtbaar is voor anderen.

€ 40,00    WD013